Een begrafenis, of zoals de Amerikanen zeggen een Funeral

In Amerika worden uitvaarten een stuk anders geregeld dan in Nederland

De Funeral Consumer Guardian Society is van mening dat het in het belang is van gezinnen overal ter wereld om zich bewust te zijn van hun consumentenrechten, zoals vermeld in deze belangrijke wet. Met de regel kunt u prijzen vergelijken tussen uitvaartcentra en kunt u de begrafenisarrangementen selecteren die u wilt bij het rouwcentrum dat u wilt gebruiken. Deze wet zorgt ervoor dat de nodige informatie beschikbaar is om mensen te helpen voorkomen dat ze goederen en diensten kopen die ze niet willen of nodig hebben. Ik heb een uitvaartverzekering van Ardanta uitvaartverzekeringen hier afgesloten bij Uitvaartpolis Online

Je moet op de volgende zaken letten bij uitvaarten in Amerika

Algemene prijslijst (GPL) -Gemeentelijke huizen moeten een gedateerde prijslijst bevatten voordat de besprekingen van de regeling beginnen.

Publicatie van telefoonprijzen: een begrafenisondernemer moet via de telefoon nauwkeurige prijzen opgeven met betrekking tot zijn GPL.

Kist prijslijst-Begrafenis huizen zijn verplicht om een ​​gedateerde, gedrukte kist prijslijst te tonen die ook een lijst met alternatieve containers.

Gespecificeerde verklaring van goederen en diensten-Zodra afspraken zijn gemaakt, moet een uitvaartcentrum een ​​verklaring verstrekken met daarin de details van elke service en gekozen product, de individuele kosten en het totaal.

Balsemen-Een begrafenisondernemer moet je op de hoogte stellen als balsemen wettelijk niet verplicht is in jouw land. Het kan ook niet balsemen zonder voorafgaande toestemming.

Kist-Een rouwcentrum kan een kist die gekocht is van een externe bron niet weigeren of administratiekosten in rekening brengen.

Behoud en beschermende claims

Een uitvaartverzorgster kan je niet vertellen dat balsemende, verzegelde kisten of verzegelingskasten het lichaam voor onbepaalde tijd in het graf zullen bewaren. Evenzo kunnen ze niet beweren dat dergelijke functies water of vuil buiten houden als dat niet waar is. Zo kun je in Amerika dus makkelijk aanspraak maken met een claim

Categories: Hobby Boeken