Hoe test ik games en waar let ik op bij de Xbox?

Individuele gametests:

Op dit moment is Microsoft’s officiële lijst met spellen die Xbox One X-verbeteringen zullen krijgen, zowel eerste als derde, op 130 en stijgt. De meest recente zijn Forza 7, Assassin’s Creed Origins en Shadow of War, maar niet alle hadden Xbox One X updates nu beschikbaar – nee, dat is aan individuele ontwikkelaars te leveren, en het plan is om rond 90 bij lancering. Deze consoles kopen is tegenwoordig heel gemakkelijk online.

Gears of war is echt dik

Misschien is hun vlaggenschip X-uitbreiding, Gears of War 4 voelt als een nieuw spel met zijn update. Multiplayer draait op een consistente 4K60FPS, en campagne / horde hebben een performance of visuele toggle. Op dit punt komt de Xbox-editie van Gears of War 4 in feite over in de pc-versie. Omdat de lijnen tussen pc en console verder vervaagd worden door Microsoft met “Play Anywhere”, is het een leuke tegemoetkoming voor mensen die zowel PC als console-gaming leuk vinden om een ​​soort pariteit te hebben.

Cartoons en sportgames

Super Lucky’s Tale, een meer gedempt cartoonachtig spel met een beperkte physics-engine, is minder een show-stopper, maar nog steeds erg stabiel in zijn 4K-gevoel – en dat is wat ik graag zou willen zien als de norm. Rush: Een Disney Pixar Adventure en Disneyland Adventures, hoewel niet indrukwekkend op zich, profiteren ook enorm van de verflaag in hun Xbox One X-tune-ups. Hetzelfde geldt voor World of Tanks, FIFA 18, Halo 3 en Zoo Tycoon Ultimate, zelfs als ik ze niet als een generatieve upgrade zou beschouwen.

Ik raad het je zeker aan

Dus als je me een vraag stelt of X de moeite waard is als je de tv hebt om het te ondersteunen, zou ik absoluut zeggen. Samen met de opvallende feature-toevoegingen en performance-bumps, is het een geweldige combo om te hebben, en wanneer je getuige bent van de juiste games, heeft het wel de uitstraling van die nieuwe console / genereringsgeur. Als je geen 4K-tv hebt, verveel je je de helft van de reden om een ​​X te bezitten.

Categories: Books